Fes-te soci / Hazte socio

Si està interessat en ser soci del club o apuntar-se al proper curs, ho te molt fàcil !!
Enviï un correu a l'adreça que te a la dreta d'aquesta pagina (visualitzada en versio per a wep) i ens posarem en contacte amb vostè per fer els pasos oportuns.


Si está interesado en ser socio del club o apuntarse al proximo curso , lo tiene muy fácil !!
Envíe un correo a la dirección que tiene a la derecha de esta página (visualizada en version para wep) y nos pondremos en contacto con usted para hacer los pasos oportunos.

Translate

18 de març 2023

Març 2023, Visita al viver de Kurrillo i Aurora a Alcarràs

Aquest mes no hem tingut taller. Hem dedicat la trobada del mes, a fer una visita, que teniem ganes de fer i pendent de fa temps. 

L'Adolfo i l'Aurora Alcarràs tenen un del vivers mes importants del nostre país. Aquesta parella, coneguda per la majoria dels entusiastes del bonsai, amb el seu tarannà amigable, cordial i instal·lats en un mon rural que molts voldríem gaudir com ho fan ells, ens han acollit i acompanyat pel viver tot explicant-nos les histories dels arbres. 

El mati ha començat amb la concentració de tots els socis que venien a la visita, a un bon esmorzar de ganivet i forquilla, que no sigui que a mig mati ens agafi gana i hagem de parar la visita.

 

Sols entrar al viver ja quedes submergit en un estat d'abstracció, que fa que no sàpigues ni on mirar, de tants arbres de qualitat suprema que hi han.

Després dels primers moments, en que tothom s'ha desperdigat entre els bancs de cultiu, ens hem tornat a anar-nos recollint al costat de l'amfitrió i així poder escoltar les explicacions sobre els seus sistemes de treball, cultiu i vivències sobre els arbres 

Ara es un temps que encara estan molts arbres protegits dins de l'hivernacle, es uns dies que encara hi pot haver alguna gelada tardana i matar els brots incipients que tenen. Dins d'aquesta protecció fa que avancin el seu bioritme i comencin a brotar abans que si estesin a fora.

Tots estaven molt atents a les interessants explicacions que oferia en Kurro.




L'Aurora també ajudava amb la seva visió sobre aquesta afició.




Un mati que s'ha passat volant, molt entretingut i amb una ampliació de coneixements que sempre es benvinguda.
Al final, unes fotos per a la posteritat que sempre venen be per recordar aquest dia tant especial: uns per que era la primera vegada que visitaven aquest viver de renom, altres per que feia anys que no hi havien estat i altres que sempre ens ve de gust de retrobar-nos amb amics de molt de temps i poder  parlar de cara a cara d'aquest mon que tant ens apassiona.




Abans de marxar, el grup ja manifestava la necessitat de poder tornar un altre dia mes endavant per poder veure tot l'esplendor dels arbres que ara estan a l'hivernacle... serà un tema que haurem de vetllar i poder coordinar un altre dia que ens vagi be a tots  i no deixar-ho passar.


Aprofitem aquesta entrada per agrair les atencions i hospitalitat rebudes pel Kurro i l'Aurora, un espai molt recomanable per visitar, on mai sortiràs sense haver aprés alguna cosa mes, una font de coneixements i experiències de molts anys que no escatimen per donar-los a conèixer als visitants.
GRACIES Kurro i Aurora.



Salut,
CBB




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada