Fes-te soci / Hazte socio

Si està interessat en ser soci del club o apuntar-se al proper curs, ho te molt fàcil !!
Enviï un correu a l'adreça que te a la dreta d'aquesta pagina (visualitzada en versio per a wep) i ens posarem en contacte amb vostè per fer els pasos oportuns.


Si está interesado en ser socio del club o apuntarse al proximo curso , lo tiene muy fácil !!
Envíe un correo a la dirección que tiene a la derecha de esta página (visualizada en version para wep) y nos pondremos en contacto con usted para hacer los pasos oportunos.

Translate

23 d’abril 2023

Sortida a Mistral bonsai

 Aquest dissabte el club a fet una visita a les jornades de bonsai que feia l'empresa Mistral bonsai. 

Passades les restriccions, la gent tenia ganes de sortir i retrobar-se, durant el mati hi ha hagut una bona afluència de entusiastes del bonsai realitzant compres, observant els demostradors i participant en les diferents activitats programades. 

El sol fet de retrobar-se amb amics i coneguts de afició, ja feia que la visita vingués de gust i amb el temps que feia que no ens veiem físicament encara mes.









Després de tanta activitat, la gent havia agafat gana. Aquestes reunions al voltant de la taula, també son una part important d'aquests tipus de sortides conjuntes del club.


Per la tarda, de nou a Mistral, es podia passejar amb mes tranquil·litat, acabant de gaudir de les activitats que es feien i les compres que no havies pogut fer durant el matí






Ara a esperar a la propera trobada en que ens tornarem a reunir en un taller ala seu del club, un dissabte de maig encara per determinar.

Salut
CBB


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada