Fes-te soci / Hazte socio

Si està interessat en ser soci del club o apuntar-se al proper curs, ho te molt fàcil !!
Enviï un correu a l'adreça que te a la dreta d'aquesta pagina (visualitzada en versio per a wep) i ens posarem en contacte amb vostè per fer els pasos oportuns.


Si está interesado en ser socio del club o apuntarse al proximo curso , lo tiene muy fácil !!
Envíe un correo a la dirección que tiene a la derecha de esta página (visualizada en version para wep) y nos pondremos en contacto con usted para hacer los pasos oportunos.

Translate

26 de febrer 2023

Taller Febrer 2023

 Aquest dissabte passat ens hem tornat a reunir els socis que han volgut en un taller de trasplantaments a OlianaBonsai. Després d'un bon esmorzar hem anat a fer una ullada rapida al viver i seleccionar alguns dels arbres que volem trasplantar aquell mati.

Les instal·lacions ja estaven preparades per la nostra visita i apunt per començar...




Com que nomes hi estem tres hores i la gent tenia ganes de treballar, també hi havia prou feina per fer i coses que comentar, que se'ns ha passat el mati que no ens hem donat comte i fins al final no hem pensat en fer alguna foto, nomes un parell en el últim que feiem i encara no es veuen massa be ....



La qüestió es que despres de tant entusiasme en els treballs un bon dinar ho arregla tot....


I per acabar podem mostrar alguns dels que es van trasplantar aquest dia, son dels que van quedar al viver, els que van portar els socis no es va pensar a fotografiar-ne cap.





Esperem en properes trobades poder fer les entrades mes complertes, amb mes material fotogràfic i millor qualitat.

Salut, 
fins la propera!!
CBB 














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada