Fes-te soci / Hazte socio

Si està interessat en ser soci del club o apuntar-se al proper curs, ho te molt fàcil !!
Enviï un correu a l'adreça que te a la dreta d'aquesta pagina (visualitzada en versio per a wep) i ens posarem en contacte amb vostè per fer els pasos oportuns.


Si está interesado en ser socio del club o apuntarse al proximo curso , lo tiene muy fácil !!
Envíe un correo a la dirección que tiene a la derecha de esta página (visualizada en version para wep) y nos pondremos en contacto con usted para hacer los pasos oportunos.

Translate

06 d’octubre 2017

2on Curs general de bonsai

El Club Bonsai Balaguer,  despres d'un temps  massa llarg sense activitats, vol tornar a engegar i agafar una certa dinàmica.

Com es va constatar en el darrer curs, aquest es una bona manera de fer que un bon grup de socis i aficionats al bonsai es retrobin periòdicament i es generi una certa dinàmica de club.

Per tant el CBB vol proposar el 2on curs general de bonsai per al proper 2018, la proposta la teniu en les dues imatges següents (Crec que es veuen prou clar, si no feu-ho saber).

El curs es obert a tothom i com mes siguem mes econòmic sortirà.  Amb aquestes poques dades que es demanen tindrem com una preinscripció i estarem pendents de la reunió, segurament al desembre, per la presentació i aclariment de dubtes amb el conjunt dels inscrits.
El plaç per aquesta preinscripció es fins que es convoqui aquesta primera reunió al desembre.

Així que ànims i sense vergonya, a veure si reactivem el CBB




Club bonsai Balaguer,   clubbonsaibalaguer@gmail.com
Vicenç B.  659052099  v.ben.v@hotmail.com  
Salutacions
LA JUNTA



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada