Fes-te soci / Hazte socio

Si està interessat en ser soci del club o apuntar-se al proper curs, ho te molt fàcil !!
Enviï un correu a l'adreça que te a la dreta d'aquesta pagina (visualitzada en versio per a wep) i ens posarem en contacte amb vostè per fer els pasos oportuns.


Si está interesado en ser socio del club o apuntarse al proximo curso , lo tiene muy fácil !!
Envíe un correo a la dirección que tiene a la derecha de esta página (visualizada en version para wep) y nos pondremos en contacto con usted para hacer los pasos oportunos.

Translate

12 de novembre 2017

Mini Expo Festes del St. Crist de Balaguer 2017




Un vegada mes despres d'un any amb molt poca activitat, en reprès l'exposició de la festa major.
Una petita mostra testimonial, encarada mes que res, a trobar un grup suficient d'alumnes, per engegar un curs de formació inicial de bonsai entre socis i no socis.
Es amb aquesta activitat i alguna altra que farem fins a finals d'any que esperem aconseguir que  al gener de 2018 tiri endavant aquest curs i comenci una nova dinàmica en el club. Si algú hi esta interessat encara hi han places.


La mosta en si, consta de 7 arbres i una composició tipus penjin amb cotoneàsters de pocs anys de vida. En la estació que estem i les variacions climàtiques del dia a dia no es fàcil fer una selecció d'arbres que estiguin mínimament presentables.



Aquest faig es dels que mes coloració i fulla aguantava per aquests dies.



Un altre amb la coloració típica del temps, abans de que caigui la fulla, es aquest cotoneàster. 





Un perenne com el boix ja en temporada de repòs.



Una figuera que no s'ha adonat encara, que ja estem a la tardor.



Un auró japonès de cinc puntes, que ja ha agafat la coloració de tardor i fins i tot moltes fulles que ja estaven malmeses s'han agut de retirar, però com que era prou dens ni es nota



El pi roig que segueix, un perenne que encara te les agulles de dos anys i que estar sense filferrar en aquests moments; unes tasques que s'hauran de realitzar en els propers dies o setmanes.



Un altre arbre que a atret molt l'atenció dels visitants es aquesta pomera de varietat everest amb la fruita ja casi madura 



I per últim una novetat en les mostres a Balaguer es una composició tipus "penjin" que transmet una imatge de paisatge en que el visitant fa volar la imaginació amb facilitat.


A mig mati hem tingut la visita de les autoritats  municipals. El seu desconeixement d'aquest mon, ens ha donat peu a comentar sobre diverses preguntes, tècniques, filosofies i conceptes generals d'aquest mon que per el qui no ho coneix se li fa força estrany.



I per últim les autoritats i els socis que hi havia en aquell moment del dissabte


El diumenge al mati també em estat força distrets.



Salutacions
C. B. B.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada