Fes-te soci / Hazte socio

Si està interessat en ser soci del club o apuntar-se al proper curs, ho te molt fàcil !!
Enviï un correu a l'adreça que te a la dreta d'aquesta pagina (visualitzada en versio per a wep) i ens posarem en contacte amb vostè per fer els pasos oportuns.


Si está interesado en ser socio del club o apuntarse al proximo curso , lo tiene muy fácil !!
Envíe un correo a la dirección que tiene a la derecha de esta página (visualizada en version para wep) y nos pondremos en contacto con usted para hacer los pasos oportunos.

Translate

10 de desembre 2022

Taller Desembre


Avui últim dia de tallers al club per aquest any!!

Aquest mati ens hem trobat, al local annex del Monestir les Franqueses de Balaguer, un bon nombre de entusiastes del bonsai. A primera hora, el dia era fresc i ens hem agut de resguardar a l'interior del local, despres a mig mati ens hauriem pogut estar al carrer amb el sol però per no canviat tot el muntatge ja no ens hem mogut.


 

Hem dedicat el temps a repassar algunes varietats d'arbres que en major o menor quantitat podien tindre els assistents en les seves col·leccions i quins treballs podem fer en aquestes dates sense posar en perill la salut dels arbres.



Avui ens hem hagut d'ajudar de l'ordinador i l'internet per visualitzar alguns aspectes del que es volia fer i altres dels treballs que s'han anat fent des de l'última trobada al novembre





Al cap i a la fi, aquest mes es com una continuació del mateixos treballs del mes passat, que es podent anar fent durant la tardor i bona part de l'hivern que queda per davant.

Per aquest any ja ens hem acomiadat fins passades les festes de nadal, any nou i reis que es proposarà una data per continuar amb els tallers mensuals i treballs propis de cada mes. Si algú està interessat en participar o assistir als tallers, no dubti a posar-se en contacte amb els club.

Aprofitem aquesta última entrada de l'any per desitjar-vos unes Bones Festes i fins l'any que ve!!

CBB



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada