Fes-te soci / Hazte socio

Si està interessat en ser soci del club o apuntar-se al proper curs, ho te molt fàcil !!
Enviï un correu a l'adreça que te a la dreta d'aquesta pagina i ens posarem en contacte amb vostè per fer els pasos oportuns.


Si está interesado en ser socio del club o apuntarse al proximo curso , lo tiene muy fácil !!
Envíe un correo a la dirección que tiene a la derecha de esta página y nos pondremos en contacto con usted para hacer los pasos oportunos.

Translate

diumenge, 11 de novembre de 2018

Exposició Festes del Sant Crist 2018

Aquest cap de setmana, el club ha fet la tradicional exposició de les festes del sant Crist de Balaguer, tal com anunciava el cartell publicat dies anteriors en les xarxes.

Després de mols preparatius, han arribat les preses per muntar-ho tot al lloc el divendres.
No va poder ser de acabar-ho tot el divendres, però una mica de marge que teniem el dissabte al mati abans de inauguració, va ser suficient per posar-ho tot al lloc i esperar l'arribada de les autoritats.
Tot seguit ja es va omplir la sala, que no es massa gran però suficient pel nostre club, de públic que ja havia començat  a arribar abans d'obrir les portes.


Seguidament la seqüència complerta dels arbres exposats en l'ordre en que es travaven per les persones que no hagin pogut venir.


Des de el club bonsai Balaguer volem agrair la visita a tothom que ens ha vingut a veure. També s'ha de agrair les mostres de suport i admiració de mols dels visitants han expressat als diferents socis del club presents en la sala. Aquests mostres de suport fan que el club segueixi en aquesta línia de anar millorant de poc en poc i sense preses tal com fem per cultivar, modelar i tirar endavant els nostres bonsais.

Gracies, gracies, gracies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada