Fes-te soci / Hazte socio

Si està interessat en ser soci del club o apuntar-se al proper curs, ho te molt fàcil !!
Enviï un correu a l'adreça que te a la dreta d'aquesta pagina (visualitzada en versio per a wep) i ens posarem en contacte amb vostè per fer els pasos oportuns.


Si está interesado en ser socio del club o apuntarse al proximo curso , lo tiene muy fácil !!
Envíe un correo a la dirección que tiene a la derecha de esta página (visualizada en version para wep) y nos pondremos en contacto con usted para hacer los pasos oportunos.

Translate

13 de gener 2019

Inici nou curs anual al club

Aquest dissabte, hem donat inici a un nou curs per aquest any. Hem triat un format una mica diferent dels anys anteriors.
La idea es aprofundir en algunes especies concretes. Per aquesta primera proposta de curs hem seleccionat vuit especies: Acers "en general", Boix, Faig, Figuera, Om, Pomera, Pi roig i Olivera.
Tindrem una trobada cada mes durant tot l'any, al local d'entitats de Lapallavacara de Balaguer, treballant el que toqui per les dates i en cada una de les especies anteriors.

Per aquesta primera sessió, hem continuat amb els treballs en el pi sylvestris que varem iniciar a l'ultima sessió del curs de l'any passat amb la retirada de l'agulla vella i ara hem continuat amb el filferrat. També hem vist una mica la poda de caducs per anar construint rama sense utilitzar el filferro.

Uns treballs que intentem que els facin els propis alumnes per tal de agafar confiança i perdre una mica la por a fer alguns treballs, sempre supervisats i orientats pels socis mes experimentats.



Si algun seguidor/lector d'aquest blog esta interessat en aquest tipus de curs pot posar-se en contacte  amb el club ( veure e-mail al lateral d'aquesta pagina) per tal d'incorporar-se.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada