Fes-te soci / Hazte socio

Si està interessat en ser soci del club o apuntar-se al proper curs, ho te molt fàcil !!
Enviï un correu a l'adreça que te a la dreta d'aquesta pagina i ens posarem en contacte amb vostè per fer els pasos oportuns.


Si está interesado en ser socio del club o apuntarse al proximo curso , lo tiene muy fácil !!
Envíe un correo a la dirección que tiene a la derecha de esta página y nos pondremos en contacto con usted para hacer los pasos oportunos.

Translate

dimarts, 30 d’octubre de 2018

Muntar una exposició??

No mes el qui n'ha muntat alguna vegada una sap la feina que hi ha.
Aprofitant que properament el club en muntarà una, anem a explicar com a anat el tema. Sempre des de la visió d'un club modest com el nostre.

Aquest any, l'ajuntament de Balaguer a ofert al club la possibilitat de disposar de la sala d'exposicions del consistori.
Tot i que l'oferta va arribar amb un temps una mica just, vam creure que era un temps suficient per poder preparar-ho tot.
Així que ens posem en marxa.
Anem a mesurar l'espai de la sala, amb aquestes mides calculem quants taulells hi cabran.
Per altra banda preguntem als socis quants arbres poden portar i fem una llista aproximada dels arbres amb mides i especies.


Amb aquestes dades i les anteriors de la sala, fem una distribució del espai segons els arbres i el lloc que ocuparà cadascun.


Es preparen uns separadors per la illa de taulells que hi haurà al centre. Tots som conscients de com es veuen els arbres sense un fons al darrera


S'ha de tenir una previsió de quines teles es posaran per cobrir els taulells: colors, metres,...


Preparar unes canyes de separació o delimitació de cada composició.


També s'ha agut de fer unes targetes identificadores de cada arbre amb el propietari i posar-les en uns suports de metacrilat.Un altre treball que hem hagut de fer, a diferencia d'altres exposicions, es que aquesta vegada els socis han volgut portat alguns dels arbres o muntatges mes grans que tenen i no disposem de taules expositores tan grans, així que hem agut de improvisar unes tires de parquet, amb el cantell negre, que es vegin curioses i realcin els bonsaisLa resta de taules no mes se'ls hi ha de treure la pols i repassar-les que no hi hagi cap desperfecte important. Escollir no mes les que facin falta entre tots els socis, segons la llista de mides i arbres.


Una vegada esta clar els decorat, cada soci haurà de preparar els seus arbres, netejar els testos, treure les males herbes, reposar la molsa o en la seva absència una terra neta lliure d'impureses, retallar si hi ha algun brot fora de lloc, netejar la fusta morta i potser les fulles també.


Preparar unes plantes d'acompanyament o altres peces que facin aquesta funció
I quan tots aquests aspectes estiguin a punt, reunir-ho tot el dia abans i confiar en que les previsions es compleixin i es tingui d'improvisar el mínim del mínim.

Esperem poder gaudir de força públic que ens visiti i sàpiga apreciar el gran esforç que representa per un club tant modest com el nostre. Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada