Fes-te soci / Hazte socio

Si està interessat en ser soci del club o apuntar-se al proper curs, ho te molt fàcil !!
Enviï un correu a l'adreça que te a la dreta d'aquesta pagina (visualitzada en versio per a wep) i ens posarem en contacte amb vostè per fer els pasos oportuns.


Si está interesado en ser socio del club o apuntarse al proximo curso , lo tiene muy fácil !!
Envíe un correo a la dirección que tiene a la derecha de esta página (visualizada en version para wep) y nos pondremos en contacto con usted para hacer los pasos oportunos.

Translate

08 de juny 2024

Taller juny

 Un dissabte mes s'ha pogut reunir els socis del club de Balaguer per participar en el taller del mes. 

Aquest taller ha estat dedicat a veure les reaccions que han fet els arbres als treballs del taller del mes passat i com continuar durant el temps que queda de període de creixement.





Tothom posa atenció en les explicacions i els treballs,  alguns es posen a treballar els arbres que han portat i altres a estan mes dedicats a la xarrera. 




També hem passat un bona part del temps comentant quins treballs es  podien realitzar en aquests dies a un palmatum i un pi thunbergii portats per un dels socis i que han suscitat l'interès de la resta de socis.






Així se'ns ha passat el mati casi sense adonar-nos. Ha estat un mati força profitós que a banda de les explicacions i treballs de continuació plantejats, també han sorgit molts comentaris de particularitats en altres arbres i detalls de cultiu prou interessants per poder posar-los en practica o tenir-los presents en futurs treballs. I fins al mes que ve.

Salut,
CBB

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada