Fes-te soci / Hazte socio

Si està interessat en ser soci del club o apuntar-se al proper curs, ho te molt fàcil !!
Enviï un correu a l'adreça que te a la dreta d'aquesta pagina (visualitzada en versio per a wep) i ens posarem en contacte amb vostè per fer els pasos oportuns.


Si está interesado en ser socio del club o apuntarse al proximo curso , lo tiene muy fácil !!
Envíe un correo a la dirección que tiene a la derecha de esta página (visualizada en version para wep) y nos pondremos en contacto con usted para hacer los pasos oportunos.

Translate

12 de maig 2024

Taller maig

 Com que el mes passat no hi va haver taller, no es va fer cap entrada al blog. No es pas que no ens reuníssim, el que va passar es que ens vam reunir a les Jornades de portes obertes de Mistral Bonsai i amb tot l'enrenou del dia no es va pensar en fer fotos, nomes quan ens varem ajuntar per dinar.


Ara aquest mes ha estat diferent. La trobada ha estat en diumenge, (per un tema de relacions institucionals) coincidint amb l'aplec de l'ermita de Les Franqueses que es al mateix indret del local que tenim cedit per l'ajuntament.
S'ha començat ben aviat a muntar les taules, a l'exterior del local, que ja fa bona temperatura.
I avui no ens hem quedat curts de materials per treballar, es clar que la jornada s'ho mereixia.



El mati s'ha passat rapit, tots han estat prou entretinguts amb els treballs que tocaven als arbres per aquestes dates, també hi ha hagut força visitants del aplec que s'han apropat a interessar-se i preguntar pels treballs i el bonsai en general.



Tot i així, hem pogut acabar la majoria de treballs que s'havien proposat per avui. Els socis han estat prou concentrats en els seus arbres.




A mesura que ha anat passant el mati, l'ombra s'anava reduint i les forces també començaven a flaquejar.
  


Algun mes previsor, a pogut aguantar a ple sol.



Els treballs practicats avui, han estat prou diversos per que cada soci pugui aplicar-los, els propers dies, en les seves respectives col·leccions i així no es faci el temps massa llarg fins la propera trobada.

Salut,
CBB




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada