Fes-te soci / Hazte socio

Si està interessat en ser soci del club o apuntar-se al proper curs, ho te molt fàcil !!
Enviï un correu a l'adreça que te a la dreta d'aquesta pagina (visualitzada en versio per a wep) i ens posarem en contacte amb vostè per fer els pasos oportuns.


Si está interesado en ser socio del club o apuntarse al proximo curso , lo tiene muy fácil !!
Envíe un correo a la dirección que tiene a la derecha de esta página (visualizada en version para wep) y nos pondremos en contacto con usted para hacer los pasos oportunos.

Translate

13 de juny 2021

Visita al pati de Juan Antonio Carrasco

 De fa temps que teniem pendent una visita al pati de cultiu de Juan Antonio Carrasco.

El Carrasco com el coneix tothom del club, havia deixat de ser soci del club fa molt temps. Tot i no estar a la llista de socis, ells sempre a vingut a veure'ns a les exposicions que hem anat fent a la localitat i ha continuat mantenint la seva col·lecció juntament amb altres apassionats del bonsai de poblacions properes.

Ara d'un temps cap aquí, ja s'ha jubilat, es torna a apropar al club i quina millor manera de restablir bones relacions amb els socis nous i no tant nous, que una visita al pati de cultiu dels seus arbres.

Amb una bona quantitat d'arbres, entre grans i petits, hi havia alguns que els hi feia falta una sessió de perruqueria, i aprofitant que aquest dia hi havien mans de sobres amb ganes de treballar, vam aprofitar per fer una mica de taller amb els seus arbres i les tècniques que ell fa servir normalment, així tots aprenem de tots.





Ens va passar la tarda volant entre treballs i comentaris diversos.

Una jornada agradable que segur es repetirà en algun moment.

Gracies Carrasco!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada