Fes-te soci / Hazte socio

Si està interessat en ser soci del club o apuntar-se al proper curs, ho te molt fàcil !!
Enviï un correu a l'adreça que te a la dreta d'aquesta pagina (visualitzada en versio per a wep) i ens posarem en contacte amb vostè per fer els pasos oportuns.


Si está interesado en ser socio del club o apuntarse al proximo curso , lo tiene muy fácil !!
Envíe un correo a la dirección que tiene a la derecha de esta página (visualizada en version para wep) y nos pondremos en contacto con usted para hacer los pasos oportunos.

Translate

17 de maig 2021

Reprenent l'activitat

 De primers de març de 2020 fins ara el club no ha fet cap mena d'activitat. Aquell 2020 començàvem a primers d'any amb alguns nous socis i alumnes del curs/tallers, amb il·lusió i ganes d'anar-nos retrobant, una vegada al mes. La cosa va durar poc, dues trobades, al mes de març ja no ens vam poder retrobar i fins aquest cap de setmana no hi havia altre contacte que les xarxes socials.

Era evident que un dia o altre ens teniem de tornar a retrobar. Aquest cap de setmana passat va ser el dia, no varem fer gran treball, hem canviat de lloc pels cursos, tallers  i trobades. Ara es tot a peu pla, no ens cal pujar escales, ni traginar arbres i materials amunt i avall, tenim un horari mes lliure i podem dedicar mes hores si convé.

Total que entre prendre possessió del nou local, desplegar tots el nostres materials, decidir com i que feiem se'ns ha passat la tarda volant tot treien el filferro d'un parell de faigs i comprovant de passada les dificultats i/o avantatges de fer-ho amb fulles o sense, tallant o desfent-ho i aclarint dubtes sobre  aquesta temàtica.






Si no hi ha res de nou, ja tenim previst la següent trobada pel mes que ve amb els treballs propis del temps i disponibilitat dels arbres. 

Seguim endavant!!
Salut
CBB


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada