Fes-te soci / Hazte socio

Si està interessat en ser soci del club o apuntar-se al proper curs, ho te molt fàcil !!
Enviï un correu a l'adreça que te a la dreta d'aquesta pagina (visualitzada en versio per a wep) i ens posarem en contacte amb vostè per fer els pasos oportuns.


Si está interesado en ser socio del club o apuntarse al proximo curso , lo tiene muy fácil !!
Envíe un correo a la dirección que tiene a la derecha de esta página (visualizada en version para wep) y nos pondremos en contacto con usted para hacer los pasos oportunos.

Translate

07 de setembre 2024

Taller Setembre

 Ja han passat les vacances i el temps de fortes calors de l'estiu. Ja hem començat setembre i tornem a iniciar els tallers al club.

Aquest dissabte hem fet el taller de setembre, dedicat a repassar els treballs que es van fer el mes de juliol i els que s'hagin pogut fer aquest final d'agost i començament de setembre. També hem aprofitat la jornada per estar alerta a possibles contratemps que pugin sorgir abans de l'entrada en la tardor (insectes, fongs) i atenció especial a la combinació de reg i pluges.





Amb alguns arbres dels socis hem vist, amb detall, els treballs a fer (majoritàriament en caducs) durant aquests mesos de setembre, octubre i novembre. Que depenent de la quantitat d'arbres de cada soci es poden començar a fer mes aviat o mes tard.






I així hem passat la primera jornada despres de les vacances, ja posant deures per als propers mesos i  emplaçant-nos per un altre taller a l'octubre. 

Salutacions,
CBB 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada