Fes-te soci / Hazte socio

Si està interessat en ser soci del club o apuntar-se al proper curs, ho te molt fàcil !!
Enviï un correu a l'adreça que te a la dreta d'aquesta pagina (visualitzada en versio per a wep) i ens posarem en contacte amb vostè per fer els pasos oportuns.


Si está interesado en ser socio del club o apuntarse al proximo curso , lo tiene muy fácil !!
Envíe un correo a la dirección que tiene a la derecha de esta página (visualizada en version para wep) y nos pondremos en contacto con usted para hacer los pasos oportunos.

Translate

03 de desembre 2017

Assemblea General i Dinar de Germanor 2017

Aquest passat diumenge dia 3 el Club Bonsai Balaguer ha celebrat el dinar de germanor, al mateix temps hem aprofitat per fer l'assemblea general ja que en aquest dinar es el dia en que es reuneixen mes socis alhora.

S'ha repassat les activitats de l'any, els comptes i els projectes per l'any que ve, també hem fet cinc cèntims del que sera el curs del proper any.



En poc temps ho hem tingut enllestit i hem passat a la part mes festiva/social del dia.






El dinar ha estat molt be, una bona atenció, millor conversa i fins i tot una mica de gresca i xivarri amb els postres despres d'alguna copa de cava.


El president actual ha fet els honors i ha torcejat el pastis.






Ganivet en ma, podia semblar fins i tot perillós.


els assistents, alguns mes animats que altres













Una activitat que s'intentarà que vagi a mes en assistència, ja que un cop l'any retrobar-nos al voltant d'una taula i comentar les nostres coses del mon del bonsai i altres, farà que el soci se senti mes partícip del club i ajudarà a la coneixença entre socis.

Salut i fins la propera
C. B. B.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada