Fes-te soci / Hazte socio

Si està interessat en ser soci del club o apuntar-se al proper curs, ho te molt fàcil !!
Enviï un correu a l'adreça que te a la dreta d'aquesta pagina i ens posarem en contacte amb vostè per fer els pasos oportuns.


Si está interesado en ser socio del club o apuntarse al proximo curso , lo tiene muy fácil !!
Envíe un correo a la dirección que tiene a la derecha de esta página y nos pondremos en contacto con usted para hacer los pasos oportunos.

Translate

dilluns, 25 de setembre de 2017

XVII Fira d'Entitats de Balaguer

En un intent de tornar a tenir activitats al club, hem sortit a col.laborar a la fira d'entitats de Balaguer amb un estand i alguns arbres d'Oliana bonsai que com a membre de la junta li ha tocat la tasca de estar present tot el dia.Durant el mati ha tingut companyia del nou president, que ha ajudat en el muntatge i l'atenció al públic que s'interessava pel clubEl principal objectiu del club en aquesta fira era la captació de nous socis i fins i tot d'antics que es volguessin apuntar a un curs de bonsai que es farà properament
S'ha de dir que l'interès pel curs durant la fira ha esta mes aviat escàs, en total  han estat unes quatre persones les que s'han interessat, tres ja eren socis i un que no.
Així que, properament en una altra entrada mostrarem l'informació del curs i ens obrirem a la possibilitat d'inscriure-us des d'aquesta informació

Esteu atents,
CBB Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada