Fes-te soci / Hazte socio

Si està interessat en ser soci del club o apuntar-se al proper curs, ho te molt fàcil !!
Enviï un correu a l'adreça que te a la dreta d'aquesta pagina (visualitzada en versio per a wep) i ens posarem en contacte amb vostè per fer els pasos oportuns.


Si está interesado en ser socio del club o apuntarse al proximo curso , lo tiene muy fácil !!
Envíe un correo a la dirección que tiene a la derecha de esta página (visualizada en version para wep) y nos pondremos en contacto con usted para hacer los pasos oportunos.

Translate

07 de novembre 2015

Inauguració I fotos per arbre.

Avui dia 7 de novembre hem inaugurat puntualment a les 12 del migdia, l'exposició que el club bonsai Balaguer fa cada any amb motiu de la Festa Major del Sant Crist de Balaguer.

Aquest any excepcionalment hem pogut realitzar l'exposició d'una manera una mica més refinada, gracies a que l'Ajuntament de Balaguer ens ha cedit la sala d'exposicions del vestíbul del consistori.

Hem pogut condicionar unes catorze taules amb dos espais expositors a cada una, aconseguint així exposar uns vint-i-set arbres  i un expositor de Shojin (inferiors a 25 cm.) amb quatre peces d'aquesta mida.

Creiem que s'ha aconseguit una millora important en la presentació dels arbres, tenint en compte els comentaris del públic durant el primer dia d'obertura de l'exposició.

També voldríem agrair a tots els assistents la seva presencia i convidar a tots els que no l'hagin vist en directe a que ens visitin el diumenge o dilluns aprofitant aquest desplegament inusual i costos de tres dies que ha fet el club.

Passem al reportatge fotogràfic de la inauguració per part de les autoritats locals i tot seguit les composicions individuals.



































Per no fer aquesta entrada mes extensa, properament en una altra entrada acabarem de col·locar algunes fotos dels detalls, plantes d'acompanyament i fotos generals d'aquest esdeveniment.

Salutacions
El club Bonsai Balaguer






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada