Fes-te soci / Hazte socio

Si està interessat en ser soci del club o apuntar-se al proper curs, ho te molt fàcil !!
Enviï un correu a l'adreça que te a la dreta d'aquesta pagina i ens posarem en contacte amb vostè per fer els pasos oportuns.


Si está interesado en ser socio del club o apuntarse al proximo curso , lo tiene muy fácil !!
Envíe un correo a la dirección que tiene a la derecha de esta página y nos pondremos en contacto con usted para hacer los pasos oportunos.

Translate

dilluns, 30 de juny de 2014

Visita Viver de Jaume Rovira

Dins el curs que s'està realitzant al club, es va proposar de visitar algunes col·leccions o vivers d'alguns socis mes experimentats per tal de  veure diferents maneres de cultivar el arbres i així poder agafar idees que els nous socis puguin posar en practica.


La visita d'avui ha estat al viver d'en Jaume Rovira, un pati condicionat amb cura pel cultiu de bonsai, a peu de casa, amb les malles que ha cregut convenient per la protecció dels arbres i una varietat d'especies mes que envejable.


Ens em reunit unes 12 o 14 persones, entre tots.


Durant un parell d'hores em estat molt atrafegats mirant-ho tot.

 


 Al final em agafat sed i tot. El Jaume i la seva senyora com a bons amfitrions ens han convidat a un veure i també ens han obsequiat amb uns plançons de Magraner Nejikan per ampliar les col·leccions respectives.


Desprès d'aquesta visita ens hem apropat a veure la col·lecció d'un altre soci del club que també viu a Castellserà, Ramon Pujol. Una col·lecció mes petita però molt ben condicionada i potser mes en la línia que voldrien els nous socis. De totes maneres una altra visió de cultiu de bonsai per als socis.

Agrair la cordialitat del company i soci Ramon Pujol per les facilitats en visitar la seva col·lecció, al Jaume per les gestions per fer la visita i les atencions en el seu viver.

Gracies per tot

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada