Fes-te soci / Hazte socio

Si està interessat en ser soci del club o apuntar-se al proper curs, ho te molt fàcil !!
Enviï un correu a l'adreça que te a la dreta d'aquesta pagina i ens posarem en contacte amb vostè per fer els pasos oportuns.


Si está interesado en ser socio del club o apuntarse al proximo curso , lo tiene muy fácil !!
Envíe un correo a la dirección que tiene a la derecha de esta página y nos pondremos en contacto con usted para hacer los pasos oportunos.

Translate

diumenge, 16 de febrer de 2014

Curs Bonsai, sessió Febrer

El dia d'avui l'hem dedicat en la part teòrica als substrats o tipus de terres; als testos, torretes o contenidors de cultiu i el procés teòric de trasplantament i mes que res practic.

En primer lloc s'ha trasplantat una pyracantha per tal de que ho mires tothom.I una vegada vist, ja si han posat tots amb el seus arbres corresponents.
Sort hem tingut d'algun soci amb experiència que ha donat un cop de ma a alguns 

I una vegada tots els arbres trasplantats amb la terra nova, una petita demostració de com reciclem la terra vella que hem tret.
Una serie de porgadors, posats un damunt del altre i amb els forats de pas mes gran dalt (en aquest cas 10mm x10mm), i anar reduint fins al de sota (1,5mm x 1,5mm)
el que queda en el primer solen ser arrels i pedres grans que es llencen.

 En el segon ja queda una granulometria de 5mm fins a 10mm que aprofitarem per la capa de drenatge.
en el tercer ens queda una granulometria de 3mm fins a 5mm, que ja ens serveix per cultiu.

i en l'ultim ens surten uns granets entre 1,5mm i 3mm que farem servir per arbres de mida petita o decoració pel damunt de les terres del cultiu. La reta per sota de 1,5mm que casi tot es pols, ho llencem.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada