Fes-te soci / Hazte socio

Si està interessat en ser soci del club o apuntar-se al proper curs, ho te molt fàcil !!
Enviï un correu a l'adreça que te a la dreta d'aquesta pagina i ens posarem en contacte amb vostè per fer els pasos oportuns.


Si está interesado en ser socio del club o apuntarse al proximo curso , lo tiene muy fácil !!
Envíe un correo a la dirección que tiene a la derecha de esta página y nos pondremos en contacto con usted para hacer los pasos oportunos.

Translate

diumenge, 15 de setembre de 2013

Historia del club

Els primers passos del Club Bonsai Balaguer vas ser el 1989, quan per mitja de l'escola municipal d'arts plàstiques, es va dur a terme el primer curset d'iniciació a l'art del bonsai. Els participants d'aquell primer curset (unes 22 persones), van començar a reunir-se per compartir experiències i coneixements.
Aquest primer grup que l'any 1990 va organitzar el segon curset, s'anomenava "Bunjin Bonsai" . Un any més tard, al juny de 1991 es va organitzà la primera junta i es va crear el "Grup Bonsai Balaguer".
El 1995, per acord de tots els socis, es decidí legalitzar l'agrupació i es va inscriure com una associació i passa a anomenar-se "Club Bonsai Balaguer".
Durant tots aquests anys, s'han organitzat viatges a congressos, excursions a vivers, exposicions, cursets i tallers en diferents pobles de la comarca de la Noguera i veïnes, tallers amb mestres de prestigi nacional.
L'any 2000, el Club Bonsai Balaguer, va organitzar la 6à trobada d'entitats de bonsais de Catalunya. La primera vegada que es feia a les terres de ponent.
Del 2000 fins ara, el club a anat tenint els seus alts i baixos. Però tot i així a anat mantenint un cert nombre de socis actius que han anat desenvolupant una certa activitat rutinària i constant al llarg d'aquests anys, tal com: exposicions, tallers, viatges i trobades diverses.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada