Fes-te soci / Hazte socio

Si està interessat en ser soci del club o apuntar-se al proper curs, ho te molt fàcil !!
Enviï un correu a l'adreça que te a la dreta d'aquesta pagina (visualitzada en versio per a wep) i ens posarem en contacte amb vostè per fer els pasos oportuns.


Si está interesado en ser socio del club o apuntarse al proximo curso , lo tiene muy fácil !!
Envíe un correo a la dirección que tiene a la derecha de esta página (visualizada en version para wep) y nos pondremos en contacto con usted para hacer los pasos oportunos.

Translate

28 de maig 2022

Taller Maig

 Avui ens hem retrobat a la seu del club un bon nombre de socis pel taller del mes.

A estat una tarda molt profitosa, hem repassat treballs del mes de març, sobre la selecció de brots. Ara ja es comencen a veure els resultats, hem aprofitat per comentar entre tots si es interessant o no d'aplicar-ho, quan fer-ho i quin resultats tindrem.






Acabat aquest tema per avui, hem passat a un altre que interessava als socis com es la realització de "acodos" aeris per corregir alguns defectes estructurals i aprofitar per treure altres plantes en un futur.










S'ha passat la tarda volant, cert que s'han fet molts "acodos" i tots els que ho han volgut practicar ho han pogut fer i ara ha esperar els resultats a la tardor en algun dels tallers que farem en aquells mesos.

Salut
CBB



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada