Fes-te soci / Hazte socio

Si està interessat en ser soci del club o apuntar-se al proper curs, ho te molt fàcil !!
Enviï un correu a l'adreça que te a la dreta d'aquesta pagina (visualitzada en versio per a wep) i ens posarem en contacte amb vostè per fer els pasos oportuns.


Si está interesado en ser socio del club o apuntarse al proximo curso , lo tiene muy fácil !!
Envíe un correo a la dirección que tiene a la derecha de esta página (visualizada en version para wep) y nos pondremos en contacto con usted para hacer los pasos oportunos.

Translate

08 de març 2020

Nova temporada de curs/tallers 2020

Durant el mes de febrer vam començar una nova temporada de formació/tallers al club.
Aquella jornada inicial es va dedicar íntegrament als trasplantaments i per dur-la a terme es van desplaçar els socis a les instal·lacions d'Olianabonsai ja de bon matí, així entre matí i tarda,  es van poder dedicar més hores a veure i practicar diferents trasplantaments i particularitats d'aquest tema. El dia va estar tan entretingut que no vam pensar ni en fer fotos.

Aquest cap de setmana passat va ser la segona jornada d'aquest any, al local de Lapallavacara a Balaguer. Les poques hores que tenim disponibles les vam dedicar a un tema teòric que feia anys que s'arrossegava i mai trobaven el moment de tocar-ho. El disseny.

Un tema que engloba molts altres aspectes molt teòrics i fa que en socis que no porten massa anys al món del bonsai se'ls faci una mica dens, acabant posposant-ho sempre. Aquests dies en que ja hem trasplantat i els arbres encara no han brollat massa, ha estat un bon moment per iniciar el tema.

Aquest dia es va desenvolupar un parell de aspectes: moviment visual, línea i forma deixant per a properes sessions la resta d'aspectes.

L'altra meitat de la jornada es va dedicar als temes pràctics sobre els propis arbres, les dates en que estem i la localització en que ens trobem. Amb aquests paràmetres ens trobem que els arbres mes avançats en brotació ja es podia començar a seleccionar els brots. Aquesta es la tasca principal que estarem fent durant el que queda de mes i el mes que ve.













I per finalitzar la trobada d'aquest primer dia a l'aula es va fer l'entrega dels diplomes de l'any passat i fins i tot algun del 2018





 




 


I fins aquí la segona sessió d'aquesta temporada de curs/tallers 2020.
S'intentarà seguir publicant les següents jornades d'aquesta temporada. Salutacions!! 







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada