Fes-te soci / Hazte socio

Si està interessat en ser soci del club o apuntar-se al proper curs, ho te molt fàcil !!
Enviï un correu a l'adreça que te a la dreta d'aquesta pagina (visualitzada en versio per a wep) i ens posarem en contacte amb vostè per fer els pasos oportuns.


Si está interesado en ser socio del club o apuntarse al proximo curso , lo tiene muy fácil !!
Envíe un correo a la dirección que tiene a la derecha de esta página (visualizada en version para wep) y nos pondremos en contacto con usted para hacer los pasos oportunos.

Translate

29 de gener 2022

Tornem-hi!!

 Comencem un nou any de trobades al club. Aquest dissabte ens hem trobat de nou al local, no hem fet ni parlat gaire de bonsai, ens hem dedicat mes a muntar i adequar algunes adquisicions que teniem pendent de provar amb vistes a tornar a fer les classes mig teòriques mig practiques a l'interior. També hem volgut comprovar els calefactors per veure si son suficients per aclimatar el local durant els hiverns.





Com es pot veure la il·luminació no enlluerna, esta pendent de que vinguin a muntar uns fluorescents  i així poder tenir llum suficient per poder fer els tallers a l'interior si un dia fa mal temps, per exemple.

Amb les probes d'avui també em comprovat que per les portes s'escapa molt la calor dels calefactors... haurem de buscar-hi una solució. De poc en poc anirà quedant mes funcional i adequat a les nostres necessitats.

Salut i fins al febrer.

CBB

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada