Fes-te soci / Hazte socio

Si està interessat en ser soci del club o apuntar-se al proper curs, ho te molt fàcil !!
Enviï un correu a l'adreça que te a la dreta d'aquesta pagina (visualitzada en versio per a wep) i ens posarem en contacte amb vostè per fer els pasos oportuns.


Si está interesado en ser socio del club o apuntarse al proximo curso , lo tiene muy fácil !!
Envíe un correo a la dirección que tiene a la derecha de esta página (visualizada en version para wep) y nos pondremos en contacto con usted para hacer los pasos oportunos.

Translate

12 d’octubre 2024

Taller Octubre

Una jornada mes de tallers. Aquest octubre hem dedicat una part del temps a preparar la propera exposició que farem al mes de novembre, de moment ja hi ha un cartell amb la informació mes bàsica.


La resta del dia l'hem empleat en plantar uns arbres recuperats el dia abans per un membre del club; també per recordar algunes feines dels caducs i començar a plantejar les feines d'aclarida, poda i filferrat de les coníferes, concretament avui pi sylvestris, que es podran anar fent en els propers dies.








El mati es passa volant, tot i que els arbres son petitets de mida, no acabem les feines en la seva totalitat. En els tallers nomes es mostra la manera de fer i com continuar a casa, així cada soci pot anar practicant el que s'ha plantejar al taller, sense la pressió que l'estan mirant.

Recordeu que per al mes que ve tenim l'exposició. No deixeu d'assistir-hi, esteu tots convidats, intentarem, en la mesura que puguem, fer-ho millor que altres anys. Ens veiem!!!


Salut,
CBB