Fes-te soci / Hazte socio

Si està interessat en ser soci del club o apuntar-se al proper curs, ho te molt fàcil !!
Enviï un correu a l'adreça que te a la dreta d'aquesta pagina (visualitzada en versio per a wep) i ens posarem en contacte amb vostè per fer els pasos oportuns.


Si está interesado en ser socio del club o apuntarse al proximo curso , lo tiene muy fácil !!
Envíe un correo a la dirección que tiene a la derecha de esta página (visualizada en version para wep) y nos pondremos en contacto con usted para hacer los pasos oportunos.

Translate

06 de juliol 2024

Taller Juliol

 Amb aquest taller del mes de juliol ens acomiadem fins al mes de setembre, en que reprendrem els tallers mensuals, tot continuant amb els treballs metòdics i rutinaris de manteniment, formació o reforma dels arbres de cada soci.

En cada taller es repassen les tasques que en aquell mes pertoquen i segons l'evolució dels treballs del mes anterior. També es projecten o preveuen treballs fins al següent taller tot comentant altres aspectes que afecten al reg, els adobs, malalties, plagues, composició dels substrats i últimament fins i tot comencem a tocar aspectes estètics i de disseny.

Actualment els socis ja comencen a assimilar, que tots els aspectes comentats anteriorment, interfereixen els uns amb els altres i que no es pot dominar nomes un tema deixant els altres a banda, si no que s'ha de combinar tot amb tot i omplir-se del màxim de coneixement en tots els temes que afecten al bonsai.









Al setembre continuem!!, no descuideu els arbres, que a l'estiu es molt fàcil que es descompensi algun dels temes i tal com les peces del dòmino, un faci caure un altre i aquest un altre fins portar l'arbre al seu deteriorament o la seva fi.

Salut!!
CBB