Fes-te soci / Hazte socio

Si està interessat en ser soci del club o apuntar-se al proper curs, ho te molt fàcil !!
Enviï un correu a l'adreça que te a la dreta d'aquesta pagina (visualitzada en versio per a wep) i ens posarem en contacte amb vostè per fer els pasos oportuns.


Si está interesado en ser socio del club o apuntarse al proximo curso , lo tiene muy fácil !!
Envíe un correo a la dirección que tiene a la derecha de esta página (visualizada en version para wep) y nos pondremos en contacto con usted para hacer los pasos oportunos.

Translate

21 de desembre 2014

Final de Curs

Ahir dissabte va ser l'últim dia del curs de bonsai. Casi sense donar-nos compte ja ha passat un any. Un any mes pel que fa al cultiu dels nostres arbres. Un cultiu que amb el pas del temps, fa que un any mes o menys no es noti per enlloc. En canvi pel club i els assistents al curs, crec que quedarà com un bon record de la nostra afició al bonsai. Una afició que per la meitat dels assistents era totalment nova i l'altra meitat ja en tenien algun coneixement.

Aquest últim dia del curs, no hem tractat cap tema en concret, simplement hem analitzat una mica com a anat tot el curs, bàsicament si ha estat prou satisfactori per als participants, recollint les seves impressions i comentar-les entre tots.


Uns comentaris que podem resumir en que el curs ha estat prou satisfactori i amb ganes de tornar ha començar-ne un altre o prosseguir (d'alguna manera) amb les trobades cada mes encara que només sigui per continuar aplicant els nous coneixements de forma practica. Un suggeriment que ja ha estat recollit per la junta i es tractarà en la propera assemblea general.

Una altra part de la jornada la vam dedicar a donar un record a cadascú basant-nos en l'assistència. Amb aquesta assistència es va crear la classificació que surt en el següent reportatge fotogràfic.

No hi surten tots els alumnes, només els que van assistir a aquesta darrera jornada la resta ja se'ls hi farà arribar el certificat de record



Els que segueixen van ser els tercers (empatats) en assistència. 
Els tres primers se'ls va premiar amb uns petits cotoneàsters  


La segona


I la primera


La foto de família, tan sols en faltaven tres, dos que no van assistir i la primera classificada que va haver de marxar abans d'hora


I per acabar la jornada tots al bar 


Des de el club, res mes que agrair la assistència i constància a tots els alumnes,  esperant que la formació rebuda sigui suficient per que l'afició al bonsai vagi tirant endavant.

CBB