Fes-te soci / Hazte socio

Si està interessat en ser soci del club o apuntar-se al proper curs, ho te molt fàcil !!
Enviï un correu a l'adreça que te a la dreta d'aquesta pagina (visualitzada en versio per a wep) i ens posarem en contacte amb vostè per fer els pasos oportuns.


Si está interesado en ser socio del club o apuntarse al proximo curso , lo tiene muy fácil !!
Envíe un correo a la dirección que tiene a la derecha de esta página (visualizada en version para wep) y nos pondremos en contacto con usted para hacer los pasos oportunos.

Translate

30 de juny 2014

Visita Viver de Jaume Rovira

Dins el curs que s'està realitzant al club, es va proposar de visitar algunes col·leccions o vivers d'alguns socis mes experimentats per tal de  veure diferents maneres de cultivar el arbres i així poder agafar idees que els nous socis puguin posar en practica.


La visita d'avui ha estat al viver d'en Jaume Rovira, un pati condicionat amb cura pel cultiu de bonsai, a peu de casa, amb les malles que ha cregut convenient per la protecció dels arbres i una varietat d'especies mes que envejable.


Ens em reunit unes 12 o 14 persones, entre tots.


Durant un parell d'hores em estat molt atrafegats mirant-ho tot.

 


 Al final em agafat sed i tot. El Jaume i la seva senyora com a bons amfitrions ens han convidat a un veure i també ens han obsequiat amb uns plançons de Magraner Nejikan per ampliar les col·leccions respectives.


Desprès d'aquesta visita ens hem apropat a veure la col·lecció d'un altre soci del club que també viu a Castellserà, Ramon Pujol. Una col·lecció mes petita però molt ben condicionada i potser mes en la línia que voldrien els nous socis. De totes maneres una altra visió de cultiu de bonsai per als socis.

Agrair la cordialitat del company i soci Ramon Pujol per les facilitats en visitar la seva col·lecció, al Jaume per les gestions per fer la visita i les atencions en el seu viver.

Gracies per tot













23 de juny 2014

Exposicio del club

Avui 22 de juny s'ha celebrat al passeig de l'estacio de Balaguer, l'exposicio anual del club amb una bona afluencia de visitans i amb una mica mes de participacio dels socis.
La calor ens ha deixat fer, sense massa patir.
El "mercadillo" ha estat justet de vendes pero en general ens ho hem pasat força be.







El president del club amb les autoritats locals




Un burgeriano de un soci que s'ha decidit a participar, 
es d'agrair que començem a ampliar la participacio


Les fotos potser no son gaire representatives del que a donat de si el dia, pero es que em estat bastant atrafegats atenent a preguntes i fent relacions publiques.
No es que hi haigui hagut aglomeracions pero si un degoteix constant de visitants.

08 de juny 2014

Curs Bonsai sessio Juny

Aquest mes de Juny ja s'ha fet la sessio del curs de bonsai.
Els temes que s'han tocat han estat conceptes de diseny, linees, formes, moviments visuals i l'enfasi aplicats al bonsai.
En la part practica, que ve a ser el que tocaria fer en aquests dies, ha estat relacionat amb pinzat, poda i retirada de males herbes dels testos.

Unes imatges de la part practica de la jornada





Aprofitem per recordar als visitant d'aquest bloc que el proper dia 22 de Juny de les 10:00 h  ales 20:00 h tindrem l'exposicio que es fa cada any al Passeig de l'Estacio de Balaguer.

TOTHOM HI ES CONVIDAT!!