Fes-te soci / Hazte socio

Si està interessat en ser soci del club o apuntar-se al proper curs, ho te molt fàcil !!
Enviï un correu a l'adreça que te a la dreta d'aquesta pagina (visualitzada en versio per a wep) i ens posarem en contacte amb vostè per fer els pasos oportuns.


Si está interesado en ser socio del club o apuntarse al proximo curso , lo tiene muy fácil !!
Envíe un correo a la dirección que tiene a la derecha de esta página (visualizada en version para wep) y nos pondremos en contacto con usted para hacer los pasos oportunos.

Translate

30 de setembre 2013

Visita al club de Lleida

El passat cap de setmana, el president i jo mateix, vam fer una visita als companys del Club Bonsai Terres de Ponent, que havien muntat una exposició al pati interior de l'Institut d'Estudis Ilerdencs.

Exposaven arbres dels socis amb diferents nivells de refinament, també destacar la gran quantitat de bonsais de reduïdes dimensions que tots saben les dificultats que porten en el seu cultiu i manteniment. Una exposició molt maca en un marc molt escaient.
També es d'agrair l'hospitalitat rebuda durant la nostra estada a la capital de la provincià.

Unes imatges de record.


Delegació del Club  de Balaguer

Una de les composicions de mames



Un petit pi amb un ramatge interessant

Un teix enfilferrat, que ere bonic per les dues cares.

Podeu veure un reportatge mes complert en aquest enllaç    http://bonsailleidaclub.blogspot.com.es/
   

25 de setembre 2013

Fira d'Entitats 2013

El passat dia 22 d'Octubre  es va fer un estand a la fira d'entitats de Balaguer, una mostra mes de la col.laboracio del club amb les institucions locals


20 de setembre 2013

Expo Fira Harpia 2013

El pasat cap de setmana, 14 i 15 de Setembre, es va celabrar a Balaguer la fira medieval harpia 2013.
El club bonsai Balaguer va participar amb una exposicio al local de "lapallavacara".
Aqui teniu un reportatge fotografic per si algu no ho va poder veure.
L'exposicio va ser realitzada tan sols amb els arbres del president, mes que res per una manca de disponivilitat de la resta dels socis.

Comunicar aqui tambe, que el diumenge dia 22 d'aquest mateix mes el club tindra un estand a la fira d'entitat de Balaguer. Ja penjarem alguna imatge del que es faci.


Expo Fira Harpia 2013
Edifici Lapallavacara





























16 de setembre 2013

Intencions d'aquest blog

En aquesta nova entrada aprofitarem per exposar les intencions amb que s'ha creat aquest bloc.
Primer de tot dir-vos que no tinc experiència en la manipulació de blocs.….si algú vol fer algun suggeriment arreglarem el que puguem.
Una primera intenció es fer del bloc el lloc on publicar les activitats que duu o dura a  terme el club.
Una segona intenció,  es anar publicant treballs dels socis que estiguin interessats en donar-los a conèixer.
També ho aprofitarem per penjar exposicions que visitem de d'altres clubs, sempre i quan ens donin permís per publicar-ho...encara que no mes sigui de paraula.

Entre tant anirem penjant coses que a anat fent el club en els darrers vuit anys. Si algun soci te material anterior  i ens el fa arribar també el publicarem...que el club ja te una edat!!


15 de setembre 2013

Historia del club

Els primers passos del Club Bonsai Balaguer vas ser el 1989, quan per mitja de l'escola municipal d'arts plàstiques, es va dur a terme el primer curset d'iniciació a l'art del bonsai. Els participants d'aquell primer curset (unes 22 persones), van començar a reunir-se per compartir experiències i coneixements.
Aquest primer grup que l'any 1990 va organitzar el segon curset, s'anomenava "Bunjin Bonsai" . Un any més tard, al juny de 1991 es va organitzà la primera junta i es va crear el "Grup Bonsai Balaguer".
El 1995, per acord de tots els socis, es decidí legalitzar l'agrupació i es va inscriure com una associació i passa a anomenar-se "Club Bonsai Balaguer".
Durant tots aquests anys, s'han organitzat viatges a congressos, excursions a vivers, exposicions, cursets i tallers en diferents pobles de la comarca de la Noguera i veïnes, tallers amb mestres de prestigi nacional.
L'any 2000, el Club Bonsai Balaguer, va organitzar la 6à trobada d'entitats de bonsais de Catalunya. La primera vegada que es feia a les terres de ponent.
Del 2000 fins ara, el club a anat tenint els seus alts i baixos. Però tot i així a anat mantenint un cert nombre de socis actius que han anat desenvolupant una certa activitat rutinària i constant al llarg d'aquests anys, tal com: exposicions, tallers, viatges i trobades diverses.